Steeds meer spelen…..

jaha…..onze pupjes groeien groter en gaan steeds meer ontdekken, vooral elkaar ook πŸ˜‰ Er wordt steeds meer gespeeld, met en zonder elkaar. En zo nu en dan moet je gewoon mee spelen, ook als je nog zo lekker lag te slapen….. dan horen we een beetje gemopper, van nou hoor, moet dat nu! Maar al gauw wordt er dan even gespeeld. Ook gaan een aantal van de pupjes steeds even naar buiten, de rest zal snel volgen maar vinden het nu nog wat spannend πŸ˜‰πŸ₯° Komt vanzelf weten we uit ervaring, gewoon zelf laten ervaren dan komt t altijd goed en krijgen we ze niet meer binnenπŸ˜‚ We hadden ook gezellig weer bezoek deze week, en wat worden wij en de kleintjes toch verwend!

Nou zeg! ik had t net opgeschreven en sluit dit stukje af, loopt de hele club buiten! Tja die moesten toch ook weer naar binnen, deur dicht en er ontstaat me daar een kakofonie aan protest! πŸ˜‡ Nu eerst maar even slapen en dan morgen maar weer lekker buiten😁

t past nog twee dikke propjes door een kattentunnel πŸ˜ƒπŸ₯°
uitdagen!!!!!
waar zouden die naar kijken….
zo lekker slapen in die bench 😍