Over ons

Een half jaar na het overlijden van onze oude bastaard Moby, die tijdens het ziekbed en na de dood van Ton zijn vader bij ons is gekomen, kwam Marianne in aanraking met een Flatcoated Retriever.
Het was liefde op het eerste gezicht!!

Niet lang daarna, in 2002, kregen wij onze eerste Flatcoated Retriever, Kamp.Wagging Tails Rolf Muntz ( Joep). Twee jaar later is ook zijn half broer Wagging Tails Play Away Please (Indy) bij ons gekomen. In 2006 vonden wij het tijd voor een teefje en kwam Kamp.Wagging Tails River Dee (Flair) haar intrede maken.

In 2010 is er een zoon van Joep en zijn mooie Engelse vriendinnetje, Kamp. Levelmoor Lanosa of Seaheart (Maisie) geimporteerd uit Engeland om het team te komen versterken. Zijn naam is, Kamp.Seaheart New Moon (Luke).
Hier de hele club samen, voorjaar 2010. 
Uit ons eerste nestje hebben we Kamp.Just Add Water Dog River Blues aangehouden. Sjors zijn carriere ziet er al veelbelovend uit.
Just Add Water Lake Victoria hebben uit het tweede nestje aangehouden. We zullen zien wat de toekomst brengt voor Philou.

Onze honden leven bij ons in huis als deel van het gezin en hebben een actief leven.
Wij wonen in een omgeving waar we omringt zijn door bossen en water, dagelijks maken wij lange wandelingen en/of heerlijke zwempartijen
Met alle honden volgen wij jachttraining waar zij/wij veel plezier aan beleven en zij zijn in het bezit jacht -diploma’s.
Regelmatig gaan wij naar shows waar we mooie resultaten mochten behalen.

Onze Joep is Nederlands en Internationaal, Luxemburgs en Duits VDH Kampioen en meervoudig BOB- en BIG-winnaar. Indy heeft veel tijd nodig gehad en is daarom niet erg vaak in de showring te zien geweest, maar ook hij heeft mooie resultaten bereikt. Onze dame Flair is Internationaal en Luxemburgs Kampioen, zij begon haar carriere goed door Jeugdkampioen te worden en behaalde reeds op jonge leeftijd Crufts-kwalificaties alsmede haar eerste CAC’s!

Hoogland, Ton en Marianne Voorneveld