Kampioenschaps Clubmatch NFRV

Vandaag de KCM van de NFRV met heel wat beter weer dan 2022 en voor ons een succesvolle dag. De reuen werden gekeurd door Dominic Salt en de teven door Jane Jones beide keurmeesters uit de UK.  We hadden 6 hondjes in ons team deze keer.Virthualitie Keep On Dreaming aka Kalle beet de spits af en werd 1 VB in de minor puppy klas en BOS minor Puppy. Just Add Water Livingstone Falls aka Vince werd 1 Uitmuntend en Beste veteraan reu. Gold Fairytale  Plombir (Imp.RU) aka Elliott  stond in de Kampioensklas en werd 1 Uitmuntend/ RCAC en werd res. Kampioen!!  

Vince 1e plaats
Kalle 1e plaats en BIS Baby
Elliott Res. Kampioen

Just Add Water Oasis In The Desert aka Vaia 3e Uitmuntend Fokkersklas. Just Add Water Montigo Bay 2e Uitmuntend Kampioensklas. Virthualitie Figliola Du Una Fiaba aka Farah 1 Uitmuntend veteranen klas en BIS Veteraan.

Pleun 2e plaats
Vaia 3e plaats
Farah BIS Veteraan

Ook waren nakomelingen ingeschreven, zoon van Vince en Farah, Virthualitie Pago Pago Habor aka Dover op zijn eerste show openklas 4e Zeer Goed. Dochter van Philou en Tian, Just Add Water Be My Valentine aka Cato stond in de openklas, had haar jas thuis uitgedaan en kreeg een Zeer Goed😉.

Met dank aan de keurmeesters, en de organisatie voor de mooie en gezellige dag. Ook een dank je wel Jeanette die goed voor de pupjes zorgde zodat Marianne al onze hondjes kon showen