ruim 6 weken intussen!

oei wat heb ik lang niets bijgewerkt! Doordat we, reuze gezellig, veel aanloop hebben en er moesten ook een paar belangrijke zaken voor hier thuis geregeld worden, is t een beetje blijven liggen. Maarrrr….t gaat super met de pupjes!! šŸ„° Ze worden al zo groot!! De dierenarts kwam begin van de week, zij heeft ze nagekeken en ingeĆ«nt, en zij zijn allemaal kern gezond bevonden! Super blij mee. We hebben met 3 van de pups wel een nare ervaring met een naakt slak gehad. Zij waren buiten, dacht ik met zijn drieĆ«n aan het spelen. Dacht ik moet toch eens kijken wat ze daar hebben, bleek t een naaktslak te zijn! kort daarna werden ze ziek, misselijk, braken en echt heel timide. Dit heeft een aantal uren geduurd. Eerst dacht ik hebben we nu een virus te pakken en krijgen ze het straks allemaal! Dit gebeurde, gelukkig, niet toen ben ik eens gaan zoeken of slakken soms giftig zijn. Dit is niet het geval maar zij dragen wel gevaarlijke parasieten bij zich en kunnen zelfs longworm overbrengen!! Wist ik niet! Oppassen dus met die vieze beesten!! We hebben ook weer foto’s gemaakt maar deze keer zijn niet best gelukt, niet helemaal scherp, van paars helemaal mislukt, creatief toch een koppie van hem kunnen realiseren….. en de beste er verder uit gezocht. Zaterdag hebben we de foto-shoot met Margriet in het bos, dus hun eerste auto ritje en kennismaking met het bos. Margriet gaat ook mooie portretjes maken, dus die maakt t ruimschoots goed. Maandag is de puppytest en dan komt het afscheid wel heeeeeel dichtbij!

Geel
Bruin
L.blauw
Blauw
Rose
Groen
Paars