We gaan de laatste week in!

Mildred is nu 8 weken drachtig, dat is haar ook aan te zien.😍 Ze heeft een aardige buik wat wel enige beperking geeft 🥰 Ze heeft ook niet zo veel gang als we wandelen, kuiert een beetje achter ons aan. Gisteren de kraamkamer opgebouwd, zij heeft t vanaf de koelmat rustig aan zitten kijken. De andere hondjes vonden het reuze interessant! Elliott lag als eerste in de werpkist 😂 en ook Mildred ging later even proef liggen. Vaia blijft dicht bij Mildred in de buurt, die voelt blijkbaar aan dat er iets staat te gebeuren, zo lieffff 🥰 T wordt spannend nu!!!!

eerst t linoleum pas gemaakt, daarna de kennel delen gepoetst en geplaatst
Mildred vond t allemaal wel prima, die lag lekker koel 🥰, Vaia dicht bij haar 😍
Alles staat klaar 👍
herkenningsbandjes ook bij de hand 😉