Een heel avontuur!

op de 3 mei werd Mildred loops, super spannend en meteen een afspraak gemaakt voor de eerste progesteron test. Intussen hier alles regelen voor onze reis naar Noorwegen waar haar partner Gahan woont. Vrijdag de 12de, dag 9 van de loosheid, naar Sleeuwijk voor de test. Tegen de middag werd ik gebeld, Mildred was al wel wat verder als verwacht want zat al midden in de eisprong! Oeps….dat had ik niet verwacht, dan moeten we snel vertrekken. Vroeg in de ochtend gingen we op pad, Vaia mee voor de gezelligheid, Elliott uit logeren bij Nel en Philou bleef bij Ton. We zouden de boot bij Kiel nemen naar Oslo, maarrrr dan zouden we pas zondag nacht arriveren en dat zou te laat zijn want advies was zondag en maandag dekken. Dussss…. dan maar rijden en dat hebben we gedaan! in totaal 4593 km !! Via Duitsland, Denemarken, Zweden naar Noorwegen. Het was een prachtige reis.

’s morgens om 4.00u
Beatrix was heel blij me weer te zien❤
Mildred voor t hek bij Gahan

Zondagochtend rond 11.00u kwamen wij aan en werden wij hartelijk verwelkomt. Super fijn dat wij bij de familie mochten logeren. Beatrix, dochter van Mildred uit haar eerste nest was door het dollen ons weer te zien, zó leuk!!❤ Eerst de hondjes even laten ravotten die hadden een lange tocht achter de rug. Natuurlijk wel steeds eruit geweest maar dit was wel even lekker voor ze! Nadat wij een heerlijk bakkie koffie gedronken hadden, Gahan en Mildred samen gebracht. Het was liefde op t eerste gezicht! 💞 Maandag vond Mildred dat t allemaal wel lang duurde voor haar lover kwam dus die ging Gahan thuis langs halen 😍 Wij verbleven in t buurhuis dus ze had m zo gevonden😉 We hadden een gezellige tijd met de familie en zijn heerlijk verwend! Nu is t afwachten en duimen we voor een mooi nestje!

Thank you so much for the warm hospitality it was so very lovely seeing you all again ❤😘

alle familie huizen bij elkaar
ons gezellige logeerhuis
wandelen in de bergen
sneeuw!! en water!
we hadden gehoopt een Moose te zien, maar nee dus dan deze maar mee 😉
prachtige natuur