Outdoor Zeeland Goes

Vandaag waren de Just Add Waters goed vertegenwoordigd! Keurmeester Mw Wies Boermans (NL)

George: Just Add Water Cape Cod ( Wistaston’s Jet’s Legacy x Featherstone’s Wintersun) werd 1 Uitmuntend in de tussenklas 🎉 Abby: Just Add Water Cape Santa Maria ( Wistaston’s Jet’s Legacy x Featherstone’s Wintersun) werd 1 uitmuntend in de jeugdklas/JCAC 🎉 Vaia: Just Add Water Oasis In The Desert werd 3 uitmuntend in de tussenklas 🌷 Mildred: Featherstone’s Wintersun werd 2 Uitmuntend in de openklas en werd Res.Beste Teef / RCAC 🎉 George en Abby op hun allereerste show en ook voor hun baasjes een primeur. Hartstikke trots op jullie dames, goed gedaan!!! 🥰 Wel jammer voor jullie dat het zo’n natte vuurdoop werd 😉 Nel dank voor jouw hulp en de foto’s, niet allemaal gelukt met al die regen maar you’r the best!😘

George
Abby
Vaia
Mildred