Show weekend in Gent België en Noorwegen

Met drie hondjes naar deze shows, Pleun, Elliott en Vaia. Zij hebben zich prima gepresenteerd. Ook in het hotel hebben zij zich prima vermaakt en zich heel netjes gedragen. Echt trots op ze!

7-5-2022: Int. 51e Flanders Dog Show Gent , Keurmeester: Dhr. B.Espeland (NO) Just Add Water Oasis In The Desert was 2 uitmuntend in de Jeugdklas , Gold Fairytale Plombir werd 2 uitmuntend in de Openklas, Just Add Water Montigo Bay werd 4 uitmuntend in de Kampioensklas.

8-5-2022: Int. 52e Flanders Dog Show Gent, Keurmeester: Mw N. Hughes- Ruigrok (IR) Just Add Water Oasis In The Desert werd 2 uitmuntend in de Jeugdklas, Gold Fairytale Plombir was 2 uitmuntend in de Openklas en Just Add Water Montigo Bay werd 3 uitmuntend in de Kampioensklas.

En terwijl wij in België waren werd Beatrix, Just Add Water Cape Of Good Hope geshowd in Noorwegen. Op 7-5-2022 werd zij 2 HP in de puppyklas en op 8-5-2022 werd zij 1 HP/ BIR/ BIS-2 puppy!!! 🧡🎉

Vaia dag 2
Vaia dag 1
Elliott dag 2

Elliott dag 1
Pleun dag 2
Pleun dag 1
Beatrix🤩
Beatrix met haar prijs 🥰