Show weekend in Luxemburg

Wij hadden een gezellig show weekend in Luxemburg samen met Nel. Sinds lange tijd weer met de hondjes in de ring met mooie resultaten! n

Op zaterdag de 101 Int. Dogshow LuxemburgKeurmeester: Mrs. Monika Blaha (AT) Vaia: Just Add Water Oasis In The Desert, Jeugdklas 2U, Elliott: Gold Fairytaile Plombir, startte op zijn 2de verjaardag in de Openklas, 2U RCACL, Pleun: Just Add Water Monitgo Bay, Kampioensklas 2U, RCACL

Elliott
Vaia
Pleun

Op zondag de 102 Int. Dogshow Luxemburg Keurmeester: Mrs. Tiina Taulos (FI) Vaia: Just Add Water Oasis In The Desert, won de Jeugklas 1U en werd daarmee Luxemburg Jeugd Kampioen!🎉 Elliott: Gold Fairytale Plombir, Openklas 2U RCACL, Pleun: Just Add Water Montigo Bay, Kampioensklas 1U CACL en werd Res.BesteTeef RCACIB We hebben weer genoten en zijn onwijs trots op de hondjes.

In dit weekend vierde Elliott zijn 2de en Mildred haar 4de verjaardag! Happy birthday!🎉🎉

Pleun
Vaia
Elliott