Belevenissen!

De pupjes maakte wat mee de afgelopen dagen! Vrijdag was Ton jarig dus de kindjes waren er weer, wat een feest voor pup en kind❣ Viel niet mee om de kindjes uit de ren te houden maar wilde ook voorkomen dat de pups te veel vermoeid zouden raken want de volgende dag puppy test.

Omdat het hiervoor buiten zo drassig en vies was uitgeweken naar Ton zijn bedrijfspand waar we beneden de hal konden gebruiken. Ik zat boven met de pups, kenneltje meegenomen en zij hebben zich echt zo netjes gedragen, lagen lekker te slapen. Ik zat daar wel okay, was helemaal niet lekker dus fijn dat t binnen was. De test deden zij allemaal top! Trots op de puppers 🤩

de weg naar lekkers vinden…
slapen in t kenneltje
met knuffeltje
gevonden!
het vachtje
de plu gaat uit
nephond tegen komen
bij het rammel blikje
ook even op schoot 🥰
met het flosje

De pups maakte ook meteen hun eerste auto ritjes en dat deden ze echt goed!👍🥰

in de auto

Vandaag kwam de dierenarts de hondjes checken, wat later dan gebruikelijk doordat de hondjes een buikvirus hadden. Alle hondjes zijn gezond verklaard!🎉

Saskia checkt de pups, Anneke assisteert

Wij gaan de laatste dagen in met de pups, het afscheid komt nu heel dichtbij……..