Firma sloop en co….

haha…..Ja hoor die lieve kleine knuffeltjes worden echte banjers 😉 Wel hele lieve banjers hoor maar oh oh ze zijn uit op wilde spelletjes. Eén daarvan is de trainings pads van de honden toiletten slopen!! Ik leg ze erin en voor ik me omdraai zijn ze er weer uit en wordt er flink aan getrokken. Hooligans zijn t😉 Nu ben ik niet voor één gat te vangen, we hebben nog andere toiletjes waar dit niet bij lukt 💪

met rooster erover, gelukkig gaan ze over t algemeen buiten 💩

Maar gaf me wel het idee om een nieuw speeltuig neer te zetten waar ze flink mee kunnen raggen, en deze viel zeker in de smaak! 😁

De pupjes zijn absoluut waterproof, ze zijn zooo graag buiten. En t is eigenlijk alleen nog maar nat geweest.

Verder blijven het onze lieve knuffelige aanhankelijk hondjes, ze krijgen nu behoefte aan meer uitdaging dat hoort helemaal in de fase van hun leeftijd en ontwikkeling. Ook hebben we een stretcher geïntroduceerd, altijd een dolle boel als we die erin zetten😁 Daarnaast blijven zij dol op aandacht, echt heel leuk😍🥰

beetje acrobatiek….
of ook gewoon heerlijk slapen🥰
so cute 🥰🥰🥰
Poseren kan ook 😍
ook begonnen met een (halfzacht) knabbeltje te kauwen.