Oei oei oei….

Het was me het weekje wel πŸ˜‰ Heerlijke bezoekjes en een heel gezellige logeerpartij uit Noorwegen waardoor er geen tijd overbleef voor een update πŸ™ˆ Maar de pups groeien lekker door en vermaken zich prima en hebben genoten van alle aandacht! Intussen komt het afscheid wel errug dichtbij!!! Omdat mama Mildred gek is op haar panda beer, deze was ook mee toen we naar Jackson gingen, heeft ze voor alle pups een panda beer om mee naar huis te nemen 🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼🐼

de panda familie πŸ˜‰
genieten van het bezoek πŸ₯°
heerlijk die schommel en ook regen en nattigheid maakt ze niets uit!

Intussen zijn de kleine banjers al wel 6 weken!! Zij zijn inmiddels gechipt en hebben dus nu hun stamboomnaam. Dit keer hebben we als thema; Capes (Kapen)

Pupjes Groen: Cape Helius, Turkoois: Cape Agulhas, Rood: Cape San Antonio, Blauw: Cape Peninsula, Paars: Cape Cod, Grijs: Cape Horn, Bruin: South East Cape, Oranje: Cape Of Good Hope, Geel: Cape Santa Maria, Roze: Cape Leveque

Morgen de 6 weken portretjes 😍