Kampioenschap Clubmatch FRC

Afgelopen zondag namen we deel aan deze show met 3 Just Add Water hondjes en onze Elliott. Wat een regen is er gevallen, het was dus een bijzondere natte bezigheid. Maar alle hondjes kregen een mooie plaatsing! We begonnen met Elliott in de jeugdklas waar 21 hondjes waren ingeschreven en we kregen een mooie 2e plaats uitmuntend🎉 Giusto, Just Add Water Castiglione Del Lago stond in de gebruikshonden klas en werd 1e uitmuntend, Vince, Just Add Water Livingstone Falls werd 4e uitmuntend in de fokkersklas en Pleun, Just Add Water Montigo Bay werd 4e uitmuntend in de kampioensklas. Op zaterdag ging zij met Nel naar een Workingtest en behaalde zij een mooi WT C diploma met 75 punten ❣ Ik zeg: top weekend!! Trots op onze kanjers 🥰😍

Elliott
Giusto
Vince
Pleun
knap gewerkt Pleun!🥰