Clubshow WFRG

We hadden weer mooie resultaten vandaag, dit keer deden we mee aan de eerste clubshow georganiseerd door de WFRG. Elliott ‘Gold Fairytale Plombir’ kwam uit in de Jeugdklas en won deze met 1 uitmuntend en behaalde daarmee zijn tweede JCAC en werd Res.Beste Jeugdhond. Vince ‘Just Add Water Livingstone Falls’ kwam uit in de Fokkersklas en won deze met 1 uitmuntend. Pleun ‘Just Add Water Montigo Bay’ was ook weer van de partij en zij werd 2 uitmuntend in de Kampioensklas. Natuurlijk ook mijn vriendinnetje Farah ‘Virthualitie Figliola Di Una Fiaba’ geshowd, zij stond in de Fokkerklas en behaalde een 4 uitmuntend. Prachtige resultaten weer voor onze hondjes . We zijn er weer trots op 🎉 Het was een zeer geslaagde en gezellige show!

Elliott wordt beoordeeld🥰
Eerste plaats
Res.Beste Jeugd hond. Hartelijke felicitaties Esther!
Vince 1ste plaats fokkersklas🥰
Vince wordt gekeurd
Pleun, tweede plaats fokkersklas nog steeds in bikini 😉🥰
Farah 🥰