Wat een mooie dag!

Gisteren deden we mee aan de tentoonstelling Zwolle-Outdoor. Elliott ‘ Gold Fairytale Plombir’ had zijn debuut op showgebied in Nederland. Hij kwam uit in de jeugdklas en won deze met 1 uitmuntend en behaalde daarmee zijn eerste JCACπŸŽ‰ Hij deed daarna mee in de competitie voor de Beste Reu en won deze ook! Daarmee won hij ook zijn eerste CAC voor de NL titel. En in de finale tussen beste reu en beste teef werd hij ook nog eens BOB (Best Of Breed) Hoera!πŸŽ‰

Tijdens de keuring voor de tafel
BOB, met zijn mooie rozetten 😍

Dat was nog niet alles want ook Pleun ‘Kamp. Just Add Water Montigo Bay’ was voor het eerst weer op een Nederlandse Show, 3,5 maand na haar nest. Zij kwam uit in de kampioensklas en werd 1 uitmuntend, heel mooi want zij is nog uit vacht na haar nest. Daarnaast werd zij ook Reserve Beste Teef met RCAC, deze moesten we voor de vorm nog halen want zij behaalde de benodigde punten voor 27 maanden. Dit maakt haar Nederlands Kampioen!! πŸŽ‰

Pleun voor de tafel
Pleun on the move
Pleun Res.Beste Teef😍

Hartelijke felicitaties voor Suzan met Einstein BOSπŸŽ‰