Nora en Vaia thuis 😉

Afgelopen zaterdag is Nora met haar baasje meegegaan. Pleun voelde volgens mij de bui al hangen want die wilde ineens de meisjes nog even van melk voorzien en nog ff quality time geven. Zo onbeschrijfelijk lief!!! 🥰 Ook toen Nora vertrok, nog even ferme lik en toen was t goed! Vaia had nog uitgebreid met haar gespeeld en sliep daarna heerlijk. We zijn met alle hondjes gaan wandelen na het vertrek, en later in de middag vertrok ook Pleun naar huis. Dat was vooral voor ons weer even wennen want aan Vaia heb ik niet gemerkt dat ze mama miste. Maar ja…….die heeft hier een substitute in Elliott, die werpt zich op als liefhebbende en verzorgende grote “broer”. Nora heeft thuis gekomen meteen haar draai gevonden! Hoe fijn😊 Wat hebben we genoten van Pleun en haar tweeling. Zo’n liefdevolle mama, zó vol van haar meisjes wat was dat mooi om te zien. Erg trots op haar; Pleun je wordt onwijs bedankt!❤ Nel duizend maal dank dat Pleun hier 9 weken kon zijn, was toch een enorm gemis voor jou. Wel jammer dat we nu niet iedere week taart meer eten samen❣ 😉😁

quality time met mama
samen op de achterbank
helemaal relaxt in de auto
zo liefffff
favoriete plekje thuis
Vaia op haar favoriete plek
Vaia en Elliott😍
samen een straatje om