Ze zijn al 7 weken!

Laatste week dat de pups samen zijn is ingegaan…….hoe is te mogelijk dat dit alweer haast voorbij is! Ze hadden nog wat bezigheden de afgelopen dagen, vrijdag gezellig bezoek van Olga. Dat was weer reuze gezellig! Zaterdag ochtend al vroeg in de auto naar te bos voor de fotoshoot. Op de heenweg nog wat gemopper maar terug was t helemaal stil. Ze waren moe natuurlijk, moesten mooi blijven zitten…..dat koste wat overreding kracht 😉 en apportjes halen en spelen met Elliott want dat is hun grote vriend. Mama Pleun was ook gezellig mee. Thuis gekomen eten en slapen want laat in de middag hadden we puppy test. Hoewel ze nog wel wat moe waren deden ze het heel leuk! Super blij met onze speciale tweeling❤ Vanochtend ook bezoek en verder lekker veel geslapen……

Olga komt graag knuffelen
haha…..boefje
Nora 🧡🥰
Vaia 💜🥰
Vaia 😍
Nora, onderweg naar apportje
Nora, kennismaken tester
die is leuk!!!
ja de neus is goed, lekkers gevonden
oh….een plu!
Vaia met speeltje
Vaia apport!
Huh…..wat een rare hond is dat😉
Nora……pooped 😴
Vaia relaxen🥰