Bezoek dierenarts!

De meisjes kregen vandaag hun checkup en daarvoor gingen we dit keer naar de dierenarts praktijk. Normaliter komen zij hier, maar met een tweeling was t prima om daar even naar toe te lopen met het stel in de fietskar. Dat ging verbazend goed! zij vinden het wel prima in die kar. Pleun ook mee want ja……die had zoiets van waar ga je met MIJN pups heen. Ik had een prima assistente bij me die heel graag de kar wilde duwen, wat nog niet mee viel want de dames hebben geen vedergewicht zullen we maar zeggen😉 De meisjes zijn helemaal gezond verklaard dus super fijn!

Céleste met de sjees
even in de wachtkamer
terwijl ze werden nagekeken ondertussen fijn brokjes snuffelen.
De dames die hen op de wereld hielpen ❤
thuis ook brokjes snuffelen
en maar spelen met hun lieve mama❤
zó lieffff 🥰