Best okay buiten👍

Zelf naar naar buiten gaan zit er nu ook in! Pleun vind t ook reuze leuk om ze dan te komen bezoeken en blijft er even gezellig bij tot ze t zat is. Wel zo gezellig 😉 Ik hoef vast niet meer te vertellen dat ze goed groeien…. ze gaan nog steeds top. Vandaag maar andere bandjes opgezocht, want de degene die ze om hadden pasten al bijna niet meer over het koppie. Voor de paarse had ik nog een paars/zwarte maar had geen oranje meer….. dus zij is nu rood/zwart. Echte bandjes nu!! Het gaat ineens ook zó hard, zaterdag zijn ze al 5 weken. De drukke weken komt er nu voor ze aan. Puptest is al zo goed als geregeld, we gaan de dierenarts bespreken, de chipper komt a.s. dinsdag kortom t gaat ineens enorm opschieten!! Maar voor nu gaan we nog lekker genieten van ze. Er staat een gezellig bezoek weekend gepland 😊

samen met mama Eland snuffelen 😉
“granny” Nel kwam weer knuffelen 🥰
kiekeboe!!
ehhhh…… 😉
wel vermoeiend al dat ontdekken🥰