We zien kiertjes 😍

Gisteravond nog uitgebreid gekeken maar nee hoor de oogjes waren nog dicht….. vanmorgen bij t wegen zag ik bij pupje paars een kiertje!! en vanmiddag ook bij pupje oranje! Zo leuk!! Beide hondjes hadden beide ogen op een kier open aan t eind van de dag. Ben benieuwd naar morgen! Verder is t best warm voor mens en dier. De pups hadden het ook warm dus daar hebben we in plaats van de vetbedden, badmatjes in de kist gelegd en dat vonden ze wel wat. Hoewel ze ook weer op de knuffels kropen 😉 De gelegenheid was er om koeler te liggen en dat deden ze dan zeker ook. Morgen komt Nel knuffelen en proberen we de kopjes te fotograferen. Dus wie weet morgen foto’s met open oogjes 👀

blik in de kist met de koele matjes
lieveheersbeestje is er al vanaf nest 1 bij en zeer geliefd bij de pups 🐞
even in verhuisdoos 😉 als we kist schoonmaken.
zo kan t ook