Slapen en eten, eten en slapen!

Zo grappig, dat is echt het verschil tussen de beide dametjes 😉 pupje paars heeft haar ambities vooral bij het eten of drinken eigenlijk….. en pupjes oranje heeft het precies andersom 😊 Beide groeien erg goed hoor!! Pleun blijft dicht bij ze in de buurt, ze hoeft maar een kik te horen en hup meteen alert. Vandaag liep ze voor het eerst weer uit zichzelf het rondje om mee, eerder deed ze snel en plas en maakte rechtsomkeer om naar haar pupjes terug te keren. Dan moesten we haar echt even aanlijnen en motiveren toch nog een stukje mee te lopen. Overigens heel herkenbaar van onze andere dames hier. De andere hondjes hier staan te trappelen om kennis te maken met de tweeling maar dat vindt Pleun nog niet zo’n goed idee ❤

drinken maar weer…..
hele kist beschikbaar maar zo kan t ook 😉
even in t mandje tijdens de schoonmaak
Ja hoor!!! echt flatcoatje 🥰 upsitedown
peek a boo 😂