Naar t bos, fotoshoot!

De pups hebben best een drukke week achter de rug, chippen, dierenarts, veel bezoekjes en vandaag naar het bos voor de fotoshoot! Margriet Kersbergen kwam foto’s maken, dat doet zij al jaren voor ons met telkens weer prachtig resultaat! We waren er al iets over 9.00u maar tjee wat werd het al snel warm….. De pups zaten eerst in de fietskar maar dat was al snel te warm dus Ton heeft een reisbench gebracht

lekker de ruimte voor ze

Het was wel een beetje afzien voor iedereen en wat waren we vies geworden! Het bos is zo droog als de pup even gelegen had was niet meer zwart……wij wel 😉 Het verliep ondanks de warmte voorspoedig, super fijn dat Jeannette er weer bij was voor assistentie. Om 12.45u weer thuis. De pups in hun koele ren, even wat brokjes gesnuffelt in de snuffelslang en toen gingen de lampjes uit, de batterijen echt leeg!

brokjes op slapen maar…….

On half vier waren ze erweer, meteen eten en weer spelen hoor! ze hebben ook weer een nieuw speeltuig!

ook een beetje balans oefenen vinden ze ook helemaal leuk 🙂

Zij vermaken zich prima! Morgen een rustdag, even helemaal niks……ook weleens lekker.