Op avontuur!

Gister dus met het span naar Zwolle, in de fietskar in de auto. Ook een bench mee want de pups moesten in een bench op een tafel aangeleverd worden. In het begin wat gezang, toen werd het stil met af en toe een uitschieter van één pup. Géén idee welke…. Na een uurtje aangekomen bij KC Zwolle en daar mochten we met de kar naar binnen, dat wil zeggen de kar mocht naar binnen in mocht in de deurpost blijven staan.

ze zitten erin hoor ook al zie je ze niet….

Een medewerker pakte de pups en deed ze weer terug na de chip en swap. Dat verliep zeer vlot en zonder ook maar één kikje. Knappe puppies 🙂 Toen weer een uur terug. Al met al 2,5 uur onderweg geweest en dat was best stressvol en vermoeiend voor ze. Ze hebben uren knock out gelegen!

kluwe pups in het koele hoekje

De dierenarts zou naar haar dienst komen maar belde al om het een dag te verzetten omdat ze al voorzien had dat het wat veel zou worden voor ze. Zij kwam vandaag en heeft ze alle vijf met complimenten goedgekeurd en ge-ent. Ook dit ondergingen ze ook zonder enige moeite.

binnen verder slapen

Zowel gister namiddag als vanmiddag weer gezellig puppy bezoek, daar genieten de kleine zwartjes zichtbaar van en het bezoek vind het ook geen straf 😉