Op naar Zwitserland!

Vandaag kregen we het advies naar de dekreu af te reizen, dus samen met vriendin Nel afgereisd richting Zwitserland.

Omdat Yasmina een half uurtje van de grens woont hebben we op haar advies een hotel in Konstanz vlak aan de Bodensee geboekt. Heerlijk hotel waar aan de ene kant de Bodensee ligt en aan de andere kant de bossen.  Heerlijk kunnen wandelen, zowel in het bos als langs de Bodensee. Heel grappig was het dat we aan de ene kant van het restaurant in Duitsland waren en aan de andere kant in Zwitserland ūüėä Wij hebben ons daar prima vermaakt, hebben er ook heerlijk kunnen ontbijten en dineren.

entree hotel
hotel aan de Bodensee kant
trap op naar onze suite
Philou aan de Bodensee
torentjes van stenen

Er ging van het hotel een gratis bus naar de prachtige stad met oude stadskern!  Daar hebben we natuurlijk gebruik van gemaakt de volgende dag voor we naar het afspraakje met Tian gingen. We hebben daar rond gekeken en geluncht. Om 15.00u werden we bij Yasmina en Tian verwacht en al snel volgde er een mooie dekking .Hoe leuk op 14 februari, Valentine‚Äôs Day! hadden zij hun Valentine‚Äôs date <3 En ze vonden elkaar √©cht heel erg leuk, de liefde spatte er wel af hoor! Afgesproken de volgende middag weer daar te zijn.

In de bus naar Konstanz city
Old Town
Tian <3
Philou met haar hart >3